Soft skills winnen steeds meer aan belang en bieden u handvaten om binnen uw onderneming impact uit te oefenen. Het IBJ biedt u de mogelijkheid deze verder te ontwikkelen binnen de Legal Soft Skills Academy.

Dit interactieve programma is aangepast aan de specifieke behoeften van bedrijfsjuristen.

Omdat hybride werken de norm zal blijven, gaan wij na welke impact deze nieuwe manier van werken heeft. Met inspirerende persoonlijke verhalen willen wij u tips meegeven, zodat u de juridische dienstverlening en de bedrijfscontinuïteit op afstand kan handhaven. U ontdekt hoe uw uitstraling en mindset impact hebben op het publiek dat u aanspreekt bij online communicatie. Zo kan u een sterkere menselijke band ontwikkelen met uw team en collega’s en leert u nog overtuigender over te komen tegenover het management.

Als bedrijfsjurist treedt u vaak op als  riskmanager of als  onderhandelaar en is het uw verantwoordelijkheid om uw werk en uw departement te optimaliseren om efficiënt te zijn. Ook financiële kennis is cruciaal in uw functie. We hebben tijdens de Legal Soft Skills Academy ook aandacht voor deze vaardigheden en uw impact als bedrijfsjurist.

Om u kennis te laten maken met dit kwaliteitsvolle aanbod, hebben wij het genoegen u de eerste sessie van deze Legal Soft Skills Academy-cyclus gratis aan te bieden in samenwerking met Vialegis.

De opleidingen die gepland zijn in het voorjaar zullen online plaatsvinden. Vanaf juni gaan de sessies door op locatie voor een betere interactie tussen deelnemers en sprekers.

De opleidingen op locatie worden aangeboden in kleine groepen (max. 20 personen). Behalve in Brussel, wordt  ook een sessie georganiseerd in Vlaanderen en Wallonië.