De rol van de bedrijfsjurist in de duurzame ontwikkeling van de onderneming

16.11.2020 – 19.11.2020

2020…een jaar waarin letterlijk zowat alles onverwachts moet worden herdacht, zo ook onze traditionele ‘Dag van de bedrijfsjurist’. Door de bijzondere sanitaire omstandigheden hebben we samen met het Wetenschappelijk Comité deze jaarlijkse academische ontmoeting omgevormd tot een virtuele ‘Week van de bedrijfsjurist’.

Een week lang nemen we u op sleeptouw in een reeks van 4 inspirerende webinars rond het centrale en belangrijke thema ‘De rol van de bedrijfsjurist in de duurzame ontwikkeling van de onderneming’.

Wij bieden u een rijk gevuld programma vol inzichten, evoluties en trends gebracht door experten en doorspekt met praktijkvoorbeelden van onze bedrijfsjuristen en sluiten deze week af met een geanimeerd debat over de rol van de bedrijfsjurist in de duurzame ontwikkeling van de onderneming én de maatschappij.

En omdat dit jaar echt alles anders is, hebben we het genoegen u deze Week van de bedrijfsjurist kosteloos aan te bieden. Het is immers onze overtuiging dat dit mooie thema ieder van ons aanbelangt.

U kan het programma en bijkomende informatie hier alsook op MyIBJ raadplegen. 

U ontvangt 2 punten per webinar of 8 punten voor de ‘Week van de bedrijfsjurist’ in het kader van de voortgezette opleiding.

Wij kijken er naar uit om u talrijk digitaal te mogen verwelkomen!