Regionale Partner

Ons partnership met het IBJ is belangrijk om nog meer te connecteren en in gesprek te gaan met bedrijfsjuristen. Als gedegen speler op de markt van juridische ondersteuning en rekrutering geloven we in de kracht van kruisbestuiving samen met dit netwerk.

Ons partnership met  het IBJ is belangrijk om nog meer te connecteren en in gesprek te gaan met bedrijfsjuristen. Als gedegen speler op de markt van juridische ondersteuning en rekrutering geloven we in de kracht van kruisbestuiving samen met dit netwerk.

Nonzerosum is gespecialiseerd in juridische ondersteuning en rekrutering voor bedrijven. Als enige speler op de markt bieden we full circle juridische diensten aan:

  1.  juridisch inhoudelijke ondersteuning aan bedrijven bij projecten
  2. het inzetten van interim juristen binnen bedrijven en kantoren
  3. de werving en selectie van juridische profielen

In ons partnership met het IBJ willen we zowel inhoudelijk juridisch als naar HR-tendensen de nodige inzichten bieden via gezamenlijke events en sessies voor bedrijfsjuristen. We geloven in een duurzame samenwerking met het IBJ, waar we echt meerwaarde kunnen bieden binnen onze juridische sector.

Nonzerosum is opgericht in 2017 met een duidelijk doel: juridisch partner van bedrijven en kantoren zijn op een geënte, transparante en duurzame basis. We hebben een unieke combinatie van juridische expertise en bedrijfstrategische kennis in huis, samen met onze rekruteringsexperten die allen thuis zijn in de juridische wereld. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de markt, met kantoren te Gent en Brussel, om op die manier zowel de Nederlandstalige als de Franstalige markt te ondersteunen. We begrijpen ten volle het cruciale belang van vertrouwen tussen ons, de kandidaat en de klant. Heel belangrijk bij onze dienstverlening is om naast de ervaring en competenties ook goed de waarden, cultuur en DNA van alle partijen te kunnen inschatten, zodat we een duurzame match kunnen maken tussen de kandidaat en de nieuwe job. Op die manier kunnen we voor alle partijen een win-win oplossing aanbieden, een nonzerosum-oplossing.

We bieden een full circle dienstverlening aan:

  1. Juridische ondersteuning van ad hoc projecten: Je kan bij ons terecht met al je vragen en zorgen omtrent juridische ondersteuning van je project. Wij leveren deze extra service door je bedrijf te leren kennen en samen met jou te bekijken wat de beste oplossing is, op maat van je bedrijf. Dit doen we door het inzetten van de juiste juridische expert uit ons team, die jouw vragen perfect kan beantwoorden en je project zal uitvoeren. Als één team beheren wij jouw dossier en zorgen we voor de meest optimale aanpak.

  2. Inzetten van een interim expert op maat van je bedrijf: Je hebt nood aan tijdelijke juridische ondersteuning in je bedrijf wegens een zwangerschap, ziekte, piekmomenten of in de aanloop van een vaste aanwerving? Wij zorgen op een snelle en correcte manier voor de juiste interim jurist voor jouw bedrijf. We gaan daarbij niet enkel expertise bekijken maar ook de juiste fit met jullie bedrijfscultuur en team om zo instant performant en succesvol te kunnen werken.

  3. Werving en selectie van juridische profielen: Wij zoeken voor jou het matchende juridische profiel voor je bedrijf: van juridisch assistente tot executive legal director. Vanuit onze expertise in werving en selectie en onze juridische achtergrond kunnen we het juiste gewenste profiel mee uitschrijven én kunnen wij de juiste kandidaat inschatten en voorstellen. Ons doel is de juiste juridische persoon naar competenties, expertise en persoonlijkheid aan jouw bedrijf matchen.

Contact

STEPHANIE BLOMMAERT

Partner

M: 0474 75 65 20

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

TOM VAN NIEUWERBURGH

Partner

M: +32 479 61 46 50

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website