Regionale activiteiten

Om het IBJ nog beter bereikbaar te maken en om nog dichter bij álle leden te staan, organiseren we elk seizoen enkele activiteiten in Vlaanderen en Wallonië, dit met de steun van onze regionale comités en regionale partners.

Hieronder alvast een voorproefje van het IBJ-aanbod in eigen streek onder het motto: “ook via de regio worden uw contacten legio! “   

Onze webinars maken het ook mogelijk opleidingen te volgen zonder een fysieke verplaatsing te moeten doen. Het creëren van relevante content en ervaringsuitwisseling staan ook hierbij centraal.

Tot slot, besteden we ook aandacht aan het regionale aanbod in de Voortgezette Opleiding.

Filip BEYERS, regio-verantwoordelijke Vlaanderen aan het woord

"De bedrijfsjurist, ‘de bedrijvige jurist’ dient steeds verder te kijken dan de onderneming of groep van ondernemingen die hij/zij dagelijks adviseert. Daarom is een regelmatig contact met andere collega’s essentieel. Sinds meer dan 20 jaar organiseren we dan ook met veel plezier, in hoofdzaak in de Antwerpse regio, bedrijfsbezoeken. Binnen welke (internationale) omgeving (cultuur) werkt mijn collega, wat is zijn/haar takenpakket en specialisatie, wat vindt de CEO van de samenwerking met de bedrijfsjurist? Allemaal meer dan interessante informatie die op zulke hoogdag van de netwerking wordt bekomen. Bent u onze volgende gastheer of gastdame die vol enthousiasme fier zijn/haar dagelijkse professionele leefomgeving aan uw collega’s toont?
Neem gerust even contact op en, tesamen met u en het IBJ, maken we er weerom een onvergetelijk moment van!

Filip Beyers - Bedrijfsjurist Proviron Capital