Gold Partner - Crowell & Moring

De bekroning van een jarenlange samenwerking en een unieke opportuniteit om extra voeling te houden met wat leeft bij de leden. Wij streven ernaar om bij te dragen tot het realiseren van de prioriteiten van het IBJ en haar leden.

Silver Partner - Claeys & Engels

Via ons sterk partnership met het IBJ delen we graag onze expertise via regelmatige updates en praktische inzichten over het brede spectrum van het sociaal recht.

Silver Partner - Deloitte Legal

We aim to bring to the IBJ/IJE our experience in the selection, development and deployment of legal tech solutions and our view on innovative ways of providing legal services. Experience the future of law, today.

Silver Partner - NautaDutilh

De samenwerking met het IBJ laat ons toe om een groot aantal bedrijfsjuristen te bereiken die vaak vanop de achtergrond het bedrijf op juridisch vlak ondersteunen.

Silver Partner - Philippe & Partners

Het partnerschap met het IBJ zorgt voor een interessante kruisbestuiving tussen bedrijfsjuristen en advocaten die zeer waardevol is voor onze alledaagse praktijk.

Silver Partner - Vialegis

We werken voor vele bedrijven die bedrijfsjuristen zoeken, wat ons een unieke kijk geeft op en inzicht in de rol en het profiel van de bedrijfsjurist. 

Silver Partner - Van Olmen & Wynant

Het IBJ biedt een uitstekend platform om onze knowhow ter beschikking van de bedrijfsjurist te stellen.

Bronze Partner - Loyens & Loeff

We identify closely with the IJE’s new approach and strategy. We look forward to sharing our know-how with members of the IJE on a regular and structured basis.

Bronze Partner - Larcier Intersentia

Larcier-Intersentia, is verheugd het partnerschap met het IBJ te hernieuwen. We willen immers een betrouwbare informatie- en kennispartner zijn voor elke bedrijfsjurist.

Bronze Partner - Monard Law

Het IBJ laat het team van Monard Law toe om te luisteren naar de uitdagingen en business vraagstukken waarmee de bedrijfsjuristen te maken hebben. Het is door te luisteren, ideeën uit te wisselen en samen oplossingen te bedenken dat we meerwaarde kunnen bieden. Elke dag.

Bronze Partner - Strelia

Een groot deel van ons cliënteel bestaat uit grote en middelgrote Belgische bedrijven. In dit verband werken wij dagelijks nauw samen met meerdere bedrijfsjuristen.

Bronze Partner - Wolters Kluwer

Het partnership met het IBJ en de events zijn voor ons dé gelegenheid om onze ideeën, ontwikkelingen & inzichten voor een laatste keer te toetsen en te valideren.

Bronze Partner - Stibbe

Stibbe is een strategische partner van het IBJ en waardeert de jarenlange samenwerking met het Instituut. Het IBJ biedt een uniek platform om banden aan te halen en kennis en expertise uit te wisselen.

Bronze Partner - Freshfields

Our partnership with the IJE/IBJ is key to Freshfields. Close to the business, in-house lawyers have a perfect understanding of their client needs, market and industry sector. Our aim is to provide them with useful and actionable insights and be regarded as their trusted advisor and partner.