Disclaimer

U vindt hier informatie over de intellectuele-eigendomsrechten m.b.t. de inhoud op deze website en de door ons gehanteerde aansprakelijkheidsclausules. Voor de informatie op deze site geldt een niet-aansprakelijkheidsbeding.

Intellectuele eigendom

Alle teksten, lay-out, tekeningen, foto’s, films, grafieken en alle andere onderdelen van het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ) zijn door auteursrechten beschermd. Reproductie, mededeling aan en terbeschikkingstelling voor het publiek van publicaties, documenten en informatie op deze site voor niet-commerciële doeleinden zijn toegelaten mits voorafgaande toestemming (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en vermelding van de bron.

Aansprakelijkheid

De IBJ-site is bedoeld om de activiteiten van het Instituut beter bekend te maken en informatie van het Instituut of zijn partners te delen. Het IBJ, of zijn partners, zijn echter niet aansprakelijk voor de inhoud van de site. De informatie die hier is opgenomen:

  • is uitsluitend van algemene aard en is niet op de bijzondere situatie van een persoon of entiteit gericht;
  • is niet noodzakelijk volledig, nauwkeurig of bijgewerkt;
  • is geen professioneel of rechtskundig advies.

Het IBJ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten op zijn website. De site bevat enkele links naar andere websites die mogelijk interessant kunnen zijn voor de surfers die onze site bezoeken. Het IBJ is evenwel niet verantwoordelijk voor de inhoud van die gelinkte sites. Het IBJ zal de links naar die websites wegnemen zodra het kennis heeft van enige illegale karakter ervan.