Silver Partner - Claeys & Engels

Via ons sterk partnership met het IBJ delen we graag onze expertise via regelmatige updates en praktische inzichten over het brede spectrum van het sociaal recht.

Meer dan ooit staat het HR-recht centraal in de bedrijven. Dat merken we aan onze dagelijkse contacten met de bedrijfsjuristen. Via ons sterk partnership met het IBJ delen we graag onze expertise met de bedrijfsjuristenwereld, en dit via regelmatige updates en praktische inzichten over het brede spectrum van het sociaal recht dat in constante evolutie is.” 


Bij Claeys & Engels bieden we een volledig juridisch dienstenpakket aan in alle materies die betrekking hebben op human resources.

We willen ons onderscheiden in de manier van samenwerken met onze cliënten en in het behalen van resultaten die van tel zijn voor onze cliënt.

Elke vraag wordt behandeld door een gespecialiseerd team van advocaten dat zowel in adviesverlening als in procedure onderlegd is.

Daarnaast staan onze advocaten ter beschikking om samen met jou interne reglementen en gedragslijnen die kaderen binnen jouw human-resourcesbeleid op te stellen en te implementeren.

Ons kantoor is het eerste gespecialiseerde advocatenkantoor dat zowel aan een nationaal als internationaal cliënteel een full service aanbiedt in alle materies die verband houden met het menselijke kapitaal. Gelet op de groeiende internationalisering van de economie werkt Claeys & Engels actief mee aan een gespecialiseerde internationale alliantie, Ius Laboris.

Contact

Olivier Wouters

Managing Partner

T:  02 761 46 24

E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website