Legal Tech Partner - Clausebase

De samenwerking met het IBJ geeft ons een forum om het gesprek aan te gaan met bedrijfsjuristen over het hele land en hen beter te ondersteunen in de transformatie van het proces rond documentcreatie.

"De samenwerking met het IBJ laat ons toe bedrijfsjuristen te ondersteunen op hun weg naar innovatie. Het is onze ambitie om bedrijfsjuristen te ondersteunen in de digitale transformatie van het proces rond juridische documentcreatie en zo meerwaarde te creëren ten aanzien van hun organisaties. De ondersteuning van het IBJ is een cruciale component om deze ambitie waar te kunnen maken."

ClauseBase is een Belgische legal tech startup met als missie om het opstellen van juridische documenten beter, sneller en aangenamer te maken. De oprichters van ClauseBase hebben allen ervaring als bedrijfsjurist en kennen dus de pijn die bij dit proces traditioneel gepaard gaat. We maken het met onze software mogelijk om zelfs de meest complexe juridische documenten te automatiseren.

De software laat juristen toe om de documentcreatie te outsourcen naar hun collega’s in verschillende business units door modeldocumenten om te toveren naar begeleide vragenlijsten, waarbij de jurist alle mogelijke juridische nuances bepaalt, teneinde overeenstemming met geldende wetgeving en beleid te garanderen.

Bovendien kan de jurist de clausules vervat in deze modeldocumenten gebruiken om eigenhandig documenten op te stellen door deze clausules als bouwblokken op elkaar te stapelen, waarbij ClauseBase de consistentie van stijl en inhoud garandeert.

Contact

T:+32 2 282 40 82

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website