Legal Tech Partner - Dilitrust

Het partnerschap tussen Dilitrust en het IBJ is van cruciaal belang voor onze groep. Het stelt ons in staat om ideeën uit te wisselen en een beter inzicht te krijgen in de verwachtingen van Belgische bedrijfsjuristen, en om onze oplossingen aan te passen aan hun behoeften en de nieuwe uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

"Het partnerschap tussen Dilitrust en het IBJ is van cruciaal belang voor onze groep. Het stelt ons in staat om ideeën uit te wisselen en een beter inzicht te krijgen in de verwachtingen van Belgische bedrijfsjuristen, en om onze oplossingen aan te passen aan hun behoeften en de nieuwe uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd."

Dit partnerschap is des te belangrijk omdat het ook deel uitmaakt van een breder partnerschap met Frankrijk, België, Quebec en bepaalde Maghreblanden en Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara. Dit partnerschap bestaat al enkele jaren en heeft de DiliTrust-teams in staat gesteld ideeën uit te wisselen met leden tijdens evenementen in Brussel. We willen ook graag Julie Dutordoir bedanken.

DiliTrust, al meer dan 25 jaar leverancier van SaaS-oplossingen, biedt haar DiliTrust Governance suite aan voor corporate governance en het veilig delen van gevoelige en vertrouwelijke gegevens. Dit uniforme, ultraveilige platform is ontworpen voor juridische afdelingen en bestuursorganen. Het omvat een reeks aanvullende modules, met name voor het digitaliseren van bestuursorganen en het beheren van rechtspersonen, contracten, geschillen en procesvoering.

De DiliTrust Governance suite is toegankelijk via een beveiligd portaal en beschikbaar op basis van een abonnement. DiliTrust heeft meer dan 2.300 klanten in zo'n vijftig landen. Grote groepen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten stellen hun vertrouwen in DiliTrust.

Contact

CYRIL GODET

Head of Legal Expertise & Alliances

E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Visit website