Silver Partner - DLA Piper

Ons partnerschap met het IBJ biedt een voor beide partijen voordelig platform aan om samen te werken en kennis en inzichten te delen met bedrijfsjuristen. 

“Aangezien de bedrijfsjuristen met unieke opportuniteiten en uitdagingen te maken krijgen, is het voor ons belangrijk te begrijpen hoe zij zich aan deze veranderingen aanpassen. Met onze omvang en middelen willen we bedrijfsjuristen helpen een weg te vinden in de uitdagingen die op hun pad liggen.” 


DLA Piper is één van de grootste advocatenkantoren met vestigingen in meer dan 40 landen in Europa, Amerika, Azië-Pacific, Afrika en het Midden-Oosten. Erkend als één van de toonaangevende advocatenkantoren in België, combineren wij een sterke lokale verankering met internationale slagkracht. We kunnen terugvallen op een sterk internationaal netwerk, maar hebben tegelijkertijd door de jaren heen een solide basis in de Belgische juridische markt opgebouwd.

Met meer dan 100 advocaten in Brussel en Antwerpen, stelt onze uitgebreide ervaring in het Belgische juridische landschap ons in staat cliënten te adviseren in alle domeinen van het ondernemingsrecht, zowel in het kader van een geschil als daarbuiten. Wij zijn tevens zeer bedreven in het beheer van complexe juridische, regelgevende en beleidskwesties met Europese componenten en wij nemen actief deel aan het advies- en besluitvormingsproces van de EU, zodat de belangen van onze cliënten tijdens het wetgevingsproces worden vertegenwoordigd.

Onze cliënten variëren in omvang en activiteitensector - waaronder Belgische en buitenlandse ondernemingen, beursgenoteerd en niet-beursgenoteerd, met activiteiten in België en het buitenland. Wij adviseren Fortune 500-bedrijven en hun dochters, jonge bedrijven die zich in speerpuntsectoren ontwikkelen, nationale overheidsinstellingen evenals Europese instellingen en internationale organisaties.

Onze grondige kennis van de Belgische markt in combinatie met onze internationale aanwezigheid stelt ons in staat oplossingen te bieden, ongeacht of onze cliënten nu lokaal of grensoverschrijdend actief zijn. Waar de activiteiten van onze cliënten zich ook bevinden, wij zijn er om hen bij te staan - om hen te helpen zich aan te passen aan veranderingen en kansen te grijpen.

Contact

JAN DE BEUL

Advocaat - avocat | Lead Lawyer

T:  02 500 16 15

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website