Bronze Partner - Larcier Intersentia

Larcier-Intersentia, is verheugd het partnerschap met het IBJ te hernieuwen. We willen immers een betrouwbare informatie- en kennispartner zijn voor elke bedrijfsjurist.

 “Larcier-Intersentia, is verheugd het partnerschap met het IBJ te hernieuwen. We willen immers een betrouwbare informatie- en kennispartner zijn voor elke bedrijfsjurist. We zijn ons bewust van de belangrijke rol die bedrijfsjuristen spelen bij de adviesverlening binnen hun bedrijf. We verstrekken hen hierbij duidelijke en bruikbare informatie via kwalitatief hoogstaande publicaties, databanken, digitale oplossingen en opleidingen die aansluiten bij hun praktijk.”


Larcier en Intersentia hebben hun krachten gebundeld en vormen samen één kennispartner die juristen en fiscalisten ondersteunt in hun dagelijkse praktijk. Als deel van de groep Lefebvre Sarrut, de Europese leider op het gebied van juridische en fiscale publicaties en opleidingen, wil Larcier-Intersentia zo veel mogelijk kennis en expertise delen. Larcier-Intersentia staat de bedrijfsjuristen bij in hun professionele activiteiten met actuele en bruikbare kennis die onmiddellijk beschikbaar én toepasbaar is in hun concrete dossiers.

Als kennispartner van de juridische en economische professional biedt Larcier-Intersentia een gevarieerd aanbod van innovatieve producten en publicaties op maat van de bedrijfsjurist:

  • juridische monografieën, wetboeken (diverse collecties naar gelang van de nood aan diepgang) en tijdschriften (Rechtskundig Weekblad, Journal des Tribunaux, Tijdschrift voor Belgisch Handelsrecht, Bank- en Financieel Recht, Auteurs & Media, …) die aansluiten bij de veelzijdige praktijk van de bedrijfsjurist;

  • databanken die al deze publicaties ontsluiten, zoals Strada lex Belgium (en in het bijzonder het pack bedrijfsjurist);

  • kwalitatieve opleidingen en webinars, gericht op zowel juridisch-technische kennis als managementvaardigheden;

  • knowhow over nieuwe technologische ontwikkelingen.

Als Bronzen partner geeft Larcier-Intersentia ook het Jaarboek uit dat verbonden is aan ‘De Dag van de bedrijfsjurist’.

Contact

Iris ruts

Product Marketing Manager Legal

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website