Media Partner

Jubel.be is een platform voor en door alle actoren van het juridische landschap. Van advocaten en magistraten, over notarissen en gerechtsdeurwaarders tot rechtenstudenten en academici. Ook de bedrijfsjurist vindt er zijn gading. Op Jubel worden diverse juridische, fiscale en financiĆ«le onderwerpen aangekaart via korte nieuwsberichten, diepgravende analyses en spraakmakende opiniestukken van eminente juristen. De bijdragen op Jubel worden verzorgd door zowel jonge high potentials als gevestigde waarden van topkantoren.

We hechten er belang aan dat Jubel een open, neutraal en gratis toegankelijk platform is, waar alle stemmen die een relevante bijdrage aan het maatschappelijk juridisch debat willen leveren, terecht kunnen.

Jubel is een initiatief van KnopsPublishing en is een hedendaags, innovatief antwoord op de traditionele juridische publicaties.

"In het juridisch landschap heeft de bedrijfsjurist een unieke stem. Het open platform Jubel.be zet die stem kracht bij en verbindt de bedrijfsjurist met andere juridische professionals. Op Jubel.be kunnen de verschillende actoren uit de juridische wereld kennis delen en elkaar zo wederzijds versterken."

jubel web

Contact

WIM PUTZEYS
Hoofredacteur
T:+32 09 233 34 20
M: +32 470 61 69 44
E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website