Silver Partner - NautaDutilh

De samenwerking met het IBJ laat ons toe om een groot aantal bedrijfsjuristen te bereiken die vaak vanop de achtergrond het bedrijf op juridisch vlak ondersteunen.

"De samenwerking met het IBJ laat ons toe om een groot aantal bedrijfsjuristen te bereiken die vaak vanop de achtergrond het bedrijf op juridisch vlak ondersteunen. De bedrijfsjurist heeft een aanzienlijke kennis van de onderneming, haar uitdagingen en zorgen. Het IBJ bevordert de onderlinge relatie tussen bedrijfsjuristen en advocaten via frequente ontmoetingen waarbij kennis en ervaring worden uitgewisseld en stimuleert een onderlinge waardering. Deze complementaire relatie uit zich in een efficiënte samenwerking."


NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor en adviseert haar cliënten volgens Belgisch, Nederlands en Luxemburgs recht. Met meer dan 25 jaar ervaring ontwikkelde het kantoor in Brussel zich tot een belangrijke speler op de Belgische juridische markt met een uitstekende reputatie op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bank- en financieel recht, kapitaalmarkten, geschillenbeslechting & arbitrage, intellectueel eigendomsrecht, publiek recht, fiscaal recht, herstructureringen en mededingingsrecht.

Met een focus op zeven sectoren (financiële instellingen, vastgoed & infrastructuur, energie en natuurlijke hulpbronnen, life sciences, technologie, private equity en professionele dienstverlening) zijn wij in staat om onze cliënten oplossingen op maat aan te bieden op basis van een grondige kennis van alle relevante markten.

De filosofie van het kantoor kan worden samengevat in twee woorden: "Adaptive Thinking". Dit wordt weergegeven in de manier waarop we met veranderingen omgaan, van nieuwe situaties leren en problemen praktisch benaderen en oplossen. 

Contact

T: +32 2 566 80 00

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website