Bronze Partner - Osborne Clarke

Kennisdeling vinden wij belangrijk. Via ons partnership met het IBJ kunnen wij onze expertise en praktische inzichten delen over onderwerpen die voor bedrijfsjuristen relevant zijn.

"Kennisdeling vinden wij belangrijk. Via ons partnership met het IBJ kunnen wij onze expertise en praktische inzichten delen over onderwerpen die voor bedrijfsjuristen relevant zijn."


Osborne Clarke Brussel is een op innovatie gericht internationaal advocatenkantoor met circa 40 advocaten die nationale en internationale cliënten ondersteunen op het gebied van het Ondernemingsrecht, Fusies & Overnames, Arbeidsrecht, Handelsrecht en geschillen, Intellectueel Eigendomsrecht, IT & Data Privacy, Mededingingsrecht, Fiscaal Recht, Vastgoedtransacties, Energierecht en Regulatory & Compliance (met inbegrip van financiële diensten en Life Sciences regulatory).

Wij zijn op een unieke manier gefocust op de kwesties die de drijvende kracht zijn achter verandering en die de nieuwe wereld van international business vormgeven. Die fascinatie voor wat de toekomst in petto heeft, passen wij toe op alle soorten en maten bedrijven die wij tegenkomen. We zijn trots op onze  toegankelijke en inclusieve cultuur, die niet zomaar een extra toegevoegde waarde is maar fundamenteel voor ons succes. Onze op sectoren gerichte aanpak stelt ons in staat cliënten te helpen de problemen aan te pakken waarmee zij vandaag worden geconfronteerd en zich voor te bereiden op de uitdagingen van morgen.

Osborne Clarke is een internationale juridische praktijk met meer dan 320 partners en meer dan 1240 advocaten in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Voor meer info: https://www.osborneclarke.com/

Contact

DAVID HAEX

Managing Partner

T: +32 2 515 9322

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website