Silver Partner - Philippe & Partners

Het partnerschap met het IBJ zorgt voor een interessante kruisbestuiving tussen bedrijfsjuristen en advocaten die zeer waardevol is voor onze alledaagse praktijk.

"Het partnerschap met het IBJ zorgt voor een interessante kruisbestuiving tussen bedrijfsjuristen en advocaten die zeer waardevol is voor onze alledaagse praktijk. Het is een fantastisch kader om kennis en ervaring te delen en bovendien nieuwe contacten te leggen."


Philippe & Partners is een onafhankelijk, full-service advocatenkantoor met vestigingen in België (Brussel, Luik en Bergen), Luxemburg, Frankrijk (Parijs), Duitsland (Düsseldorf) en Londen (Verenigd Koninkrijk).

Terwijl het kantoor sterk lokaal verankerd is, maakt het deel uit van verschillende internationale netwerken. Dit laat ons toe om onze cliënten overal ter wereld op een doeltreffende wijze bij te staan in het welslagen van hun projecten.

Wij zijn actief zowel op het vlak van adviesverlening als op het vlak van geschillenbeslechting. Wij garanderen een diepgaande juridische kennis, een minutieuze werkwijze en een tikkeltje lef: Fine Art in Legal Practice.

Contact

Denis Philippe                                                                                                                                     

Managing Partner

T : + 32 2 250 39 98

M: + 32 475 26 66 43

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marc Gouden

Managing Partner

T: +32 2 250 39 80

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Visit website