Bronze Partner - Stibbe

Stibbe is een strategische partner van het IBJ en waardeert de jarenlange samenwerking met het Instituut. Het IBJ biedt een uniek platform om banden aan te halen en kennis en expertise uit te wisselen.

"Stibbe is een strategische partner van het IBJ en waardeert de jarenlange samenwerking met het Instituut. Het IBJ biedt een uniek platform om banden aan te halen en kennis en expertise uit te wisselen met bedrijfsjuristen. Dit laat ons als advocatenkantoor toe om beter in te spelen op de behoeften van deze beroepsgroep."


Stibbe is een full-service kantoor van advocaten en notarissen met een internationaal georiënteerde commerciële praktijk. Vanuit onze hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg en onze vestigingen in Dubai, Londen en New York adviseren meer dan 375 advocaten bij complexe, lokale en grensoverschrijdende juridische uitdagingen. Onze cliënten variëren van nationale en multinationale ondernemingen en financiële instellingen tot overheidsorganisaties. Diepgaand begrip van de commerciële doelstellingen en de marktpositie van onze cliënten stelt ons in staat persoonlijk en effectief te adviseren bij strategische keuzes. www.stibbe.com

Contact

An-Marie Carlier

Business Development Assistant

T: +32 2 533 57 46

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website