Bronze Partner - Strelia

Een groot deel van ons cliënteel bestaat uit grote en middelgrote Belgische bedrijven. In dit verband werken wij dagelijks nauw samen met meerdere bedrijfsjuristen.

Een groot deel van ons cliënteel bestaat uit grote en middelgrote Belgische bedrijven. In dit verband werken wij dagelijks nauw samen met meerdere bedrijfsjuristen. Wij waarderen de complementariteit tussen deze twee beroepen, alsook de vele voordelen die het professionele duo van bedrijfsjurist en advocaat bij het verdedigen van de belangen van de onderneming en het creëren van een veilige juridische omgeving biedt. Het is om die reden dat Strelia via dit partnerschap met het IBJ nog meer wenst samen te werken met bedrijfsjuristen. Door de wederzijdse uitwisseling van informatie hopen wij inzicht te krijgen in hoe we onze dienstverlening verder kunnen ontwikkelen en verbeteren.


Strelia is een onafhankelijk en ondernemend advocatenkantoor met kantoren in Brussel en Luxemburg en met een sterke internationale focus.

Strelia is in 2013 opgericht door een handvol advocaten, afkomstig van internationale advocatenkantoren. Strelia en haar partners zijn opgenomen in de belangrijkste internationale gidsen, zoals Chambers, Legal 500, enz.

Strelia combineert de voordelen van een professioneel kantoor, dat volgens internationale normen werkt, met die van een boutique kantoor: flexibiliteit, nabijheid, reactievermogen en kostenbeheersing. Het kantoor bestaat uit ongeveer 30 advocaten. Wij zijn een multicultureel kantoor, zowel op Belgisch niveau, met een evenwicht tussen Franstaligen en Nederlandstaligen, als op internationaal niveau. Strelia legt zich toe op de volgende rechtsgebieden: vennootschapsrecht/fusies & overnames (voor beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen), handelsrecht, bank- en financieel recht, ondernemingen in moeilijkheden, fiscaal recht en arbeidsrecht. Op deze gebieden treden wij op om onze cliënten bij te staan bij het sluiten van overeenkomsten, om advies te verstrekken of om hen te vertegenwoordigen in geschillen.

Tot de cliënten van Strelia behoren toonaangevende nationale en multinationale ondernemingen in een groot aantal en diverse sectoren, zoals bankwezen en financiën, bouw, chemie, nieuwe technologieën, biotechnologiebedrijven, hotels en detailhandel. Op internationaal niveau onderhoudt Strelia bevoorrechte relaties met advocatenkantoren in verschillende landen, met diverse expertise en die, afhankelijk van de behoeften, kunnen worden betrokken bij de verdediging van de belangen van haar cliënten.

Wij beschouwen onszelf als "deal makers" en "probleemoplossers". Wij verdedigen de belangen van onze cliënten met grote ijver, zowel bij transacties als bij geschillen. Voor ons moeten advocaten over meer dan uitzonderlijke juridische deskundigheid en ervaring beschikken. Zij moeten ook beschikken over gezond verstand (dat vaak over het hoofd wordt gezien wanneer het om juridische zaken gaat) en een sterk zakelijk inzicht.

Wij geloven dat het opbouwen en onderhouden van een sterke vertrouwensrelatie met onze cliënten en hun bedrijfsjuristen de centrale pijler van onze dienstverlening is, en wij investeren graag in een beter begrip van de behoeften en werking van onze cliënten.

Onze manier van werken wordt samengevat door onze formule: "Top Tier. On a human scale".

Contact

OLIVIER CLEVENBERGH

Managing Partner

T: +32 2 627 00 90

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website