Gold Partner - Van Olmen & Wynant

Na reeds een jarenlange samenwerking met het IBJ als Silver Partner, zijn we zeer verheugd om hiermee verder gevolg aan te geven als Gold Partner.

“Na reeds een jarenlange samenwerking met het IBJ als Silver Partner, zijn we zeer verheugd om hiermee verder gevolg aan te geven als Gold Partner. Wij willen heel graag onze kennis en expertise volledig ten dienste stellen van de bedrijfsjuristen, en kijken er eveneens naar uit om vanuit hun praktijk nieuwe inzichten te vergaren. De opportuniteit om Gold Partner van het IBJ te kunnen zijn symboliseert voor ons de vruchten die worden afgeworpen van een reeds jarenlange trouwe samenwerking.”

Van Olmen & Wynant is een onafhankelijk advocatenkantoor, dat staat voor kwaliteitsvolle dienstverlening op het gebied van sociaal recht (waaronder ook ambtenarenrecht) en vennootschapsrecht (waaronder ook commercieel recht). Door deze nicheaanpak kan Van Olmen & Wynant haar cliënten optimaal van dienst zijn en uiterst gespecialiseerd advies leveren. Een gemotiveerd team van bijna 40 ervaren, meertalige advocaten staat ten dienste van een breed scala aan zakelijke cliënten, waaronder multinationals, overheidsbedrijven, en start-ups.

Het kantoor is sinds zijn oprichting in 1993 gevestigd in Brussel en onderhoudt uitstekende internationale contacten. We hebben een stevig netwerk opgebouwd met topkantoren wereldwijd. Voor projecten waar samenwerking met buitenlandse advocatenkantoren vereist is, voeren wij een onafhankelijke beoordeling uit om de beste advocaat voor de specifieke zaak te selecteren. Van Olmen & Wynant is bovendien één van de stichtende leden van L&E Global (https://leglobal.law/), een internationaal netwerk van niche-advocatenkantoren gespecialiseerd in sociaal recht.

Van Olmen & Wynant streeft ernaar om haar cliënten tegemoet te komen met duidelijke analyses en praktische adviezen. Wij werken met hen op basis van een persoonlijke relatie uitgaande van vertrouwen en kennis van hun specifieke noden. Deze combinatie van professionalisme en pragmatisme laat ons toe om onze cliënten op een efficiënte manier het beste advies te bezorgen.

Onze ABC-waarden vormen de basis en zijn de motor van onze diensten: We Achieve results. We Bond and we share. We Care and unburden. Zo streeft Van Olmen & Wynant naar de meest efficiënte oplossing voor haar cliënten.

Meer informatie kan u vinden op www.vow.be.

Contact

T: + 32 2 644 05 11

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website