Silver Partner - Vialegis

We werken voor vele bedrijven die bedrijfsjuristen zoeken, wat ons een unieke kijk geeft op en inzicht in de rol en het profiel van de bedrijfsjurist. 

“Vialegis is reeds 15 jaar een trouwe en toegewijde partner van het IBJ. Met onze 15 gespecialiseerde consultants, allen gewezen bedrijfsjurist of advocaat, werken we voor vele bedrijven die bedrijfsjuristen zoeken, vast of tijdelijk, wat ons een unieke kijk geeft op en inzicht in de rol en het profiel van de bedrijfsjurist. Wij ondersteunen het IBJ inhoudelijk en organiseren gezamenlijk activiteiten. Het IBJ-partnership is voor Vialegis dan ook bijzonder waardevol en verrijkend.”


Vialegis is sinds 2003 de referentie, pionier en marktleider inzake werving & selectie van juristen en fiscalisten en inzake ‘Legal interim management’. Onze unieke werkwijze, gebaseerd op het principe “voor en door juristen”, gecombineerd met een groeiende vraag naar juristen in een economische context die steeds meer juridisch wordt, maakt dat we jaar na jaar blijven groeien. 

In 2017 zijn we deel geworden van House of HR, een internationale groep van gespecialiseerde HR-bedrijven. Dit heeft gezorgd voor verdere professionalisering, waardoor we onze kandidaten en klanten een nog betere dienstverlening kunnen aanbieden. Ook onze Europese expansie werd hierdoor versneld. We zijn intussen aanwezig in meerdere Europese landen met eigen kantoren in België, Duitsland (Frankfurt, Keulen, München en Düsseldorf), Luxemburg  en in Spanje (Madrid en Barcelona). 

Vialegis is de specialist bij uitstek in het vinden en plaatsen van juridische profielen, zowel in vast als tijdelijk verband. 

Onze klanten zijn (grote en middelgrote, lokale en internationale) advocatenkantoren, multinationals en KMO’s, notariaten, overheidsinstellingen en andere organisaties die een beroep wensen te doen op profielen met een juridische achtergrond.  

Bij Vialegis bieden we advocaten, bedrijfsjuristen, fiscalisten, compliance officers, paralegals, notariële juristen en eenieder met een diploma rechten of rechtspraktijk boeiende uitdagingen aan bij onze klanten. Dit zowel als vaste job (“Direct Search”) als in de vorm van tijdelijke projecten (“Legal interim management”). 

We staan garant voor een persoonlijke aanpak; bij ons bent u geen ‘nummer’ maar een kandidaat die de beste job verdient, op een plek waar u thuishoort. Dit doen we door onze persoonlijke en menselijke benadering, waarbij ook discretie, tact en snelheid belangrijke troeven zijn. 

Contact

T: +32 2 290 23 50

E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Valérie Hofman

Director Legal interim management:

T: +32 486 223 291

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marie Brepoels

Director Search & Selection

T: +32 498 722 858

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Visit website