Bronze Partner - Wolters Kluwer

Het partnership met het IBJ en de events zijn voor ons dé gelegenheid om onze ideeën, ontwikkelingen & inzichten voor een laatste keer te toetsen en te valideren.

"De uitdagingen van de bedrijfsjuristen liggen Wolters Kluwer nauw aan het hart. In onze productontwikkeling staan deze centraal. Het partnership met het IBJ en de events zijn voor ons dé gelegenheid om onze ideeën, ontwikkelingen & inzichten voor een laatste keer te toetsen en te valideren. Als belangrijke partner van het IBJ denken we graag mee, leren we van elkaar en dagen we elkaar uit. We kijken uit naar een goede verderzetting van onze samenwerking."


Professionals in tal van sectoren doen een beroep op Wolters Kluwer voor gespecialiseerde informatie en technologische oplossingen. Onze informatieoplossingen en software ondersteunen hen elke dag om gefundeerde beslissingen te nemen en efficiënter te werken.

De missie van Wolters Kluwer?

Dat is professionals helpen om op de meest efficiënte manier resultaat te behalen. Met informatie, software en online oplossingen.

Klanten en experts helpen ons om perfect te begrijpen hoe de dagelijkse praktijk van professionals eruitziet, wat de uitdagingen zijn en de evoluties. Omdat de praktijk continu evolueert, veranderen wij mee.

Professionals hebben meer dan ooit nood aan praktijkgerichte en duidelijke informatieoplossingen, intelligente software en workflowtools. Dat betekent voor Wolters Kluwer een sterke groei van het aanbod van online informatie en een forse investering in innovatieve, technologische oplossingen.

Zo maken wij het werk van professionals minder complex en efficiënter. En helpen wij hen bij het nemen van cruciale zakelijke beslissingen. Op het juiste moment én in de juiste vorm. Wolters Kluwer is uw partner, when you have to be right.

Een greep uit ons aanbod:

  • Met Jura Corporate hebt u toegang tot wetteksten, rechtspraak, rechtsleer en modellen uit de relevante rechtsdomeinen voor uw bedrijfseconomische omgeving. Jura helpt u snel de meest actuele en accurate juridische informatie te vinden, om goed en efficiënt uw advies te kunnen onderbouwen.

  • Met Legisway kunnen juristen heel makkelijk juridische gegevens en documenten beheren, de samenwerking in hun organisatie verbeteren en een strategische partner worden van de directie.

  • Met Active Meetings plant u eenvoudig corporate meetings. Deel agenda en docs veilig met deelnemers. notulen en actiepunten.

  • Met GDPR Compliance Software heeft u een omniumverzekering tegen GDPR-zorgen. Een gespecialiseerde, modulaire en multi-user cloudsoftware die u stap voor stap begeleidt en alle veranderingen in de regelgeving op de voet volgt.

Contact

T: 015 78 7600

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visit website