De Legal Tech Summit is terug voor zijn derde editie!

De Legal Tech Summit is terug voor zijn derde editie!

De grootste bijeenkomst van Recht en Tech in België vindt dit jaar plaats op vrijdag 17 december 2021 in de zetel van het VBO.

De LT-Summit, die ook live te volgen zal zijn op de sociale netwerken, zal zoals elk jaar alle actoren van de digitalisering van justitie in België, de Belgische en internationale legal techs en alle juridische organisaties in ons land samenbrengen.

Vincent Berthet, de auteur van het boek "Les nouveaux oracles, comment les algorithmes prédisent le crime" zal één van onze speciale gasten zijn!

Op politiek niveau zullen de minister van Justitie en de staatssecretaris voor Digitalisering ons beiden vereren met hun aanwezigheid om de balans op te maken van de voortgang van dit essentiële project voor het herstel na de tsunami.

Kom luisteren naar Avocat.be, de Orde van Vlaamse Balies, de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders en de Federatie van Notarissen over digitale transformatie. U zult ook de verwachtingen van bedrijfsjuristen ontdekken, reageren op de gedachtewisselingen van de verschillende ronde tafels over de digitalisering van justitie, de uitdagingen van de automatisering, het digitale dossier maar ook op het gebied van compliance. Tot slot zult u, zoals elk jaar, actoren van de LT Summit zijn en gedurende de hele dag de digitale oplossingen van de verschillende actoren van de Legal Tech kunnen testen.

Op een ogenblik dat Covid het digitale landschap in België en in de wereld volledig heeft hertekend en een echte digitale elektroshock heeft veroorzaakt voor de juridische actoren, kom en profiteer van deze uitzonderlijke dag om u te informeren, uit te wisselen en te leren van alle getuigenissen en reflecties die deze referentiedag voor de digitalisering van justitie en alle juridische actoren in België zullen markeren.

 

Meer info en inschrijven

More news


29 februari 2024

Dag van de rechtsstaat - 15 en 26 maart 2024

15/03/24 - 13u30, Mechelen 26/03/24 - 20u00, Mechelen

Lees meer...

30 januari 2024

Fons Van Dijck: De 4 krachten van de bedrijfsjurist van morgen

Veel mensen vragen zich af wat de toekomst brengt, voor henzelf, voor hun omgeving, voor hun...

Lees meer...

20 december 2023

Een rode draad van dankbaarheid

  We naderen het einde van 2023. Een bewogen en moeilijk jaar (alweer) voor onze wereld, met klein...

Lees meer...

30 november 2023

Studenten, job days en stages

De maand november staat voor de juristen in opleiding in het teken van jobbeurzen – of “job days”.

Lees meer...

17 november 2023

Nieuwe videoclip van het IBJ en ons beroep

Nieuwe videoclip van het IBJ en ons beroep.

Lees meer...