De Legal Tech Summit is terug voor zijn derde editie!

De Legal Tech Summit is terug voor zijn derde editie!

De grootste bijeenkomst van Recht en Tech in België vindt dit jaar plaats op vrijdag 17 december 2021 in de zetel van het VBO.

De LT-Summit, die ook live te volgen zal zijn op de sociale netwerken, zal zoals elk jaar alle actoren van de digitalisering van justitie in België, de Belgische en internationale legal techs en alle juridische organisaties in ons land samenbrengen.

Vincent Berthet, de auteur van het boek "Les nouveaux oracles, comment les algorithmes prédisent le crime" zal één van onze speciale gasten zijn!

Op politiek niveau zullen de minister van Justitie en de staatssecretaris voor Digitalisering ons beiden vereren met hun aanwezigheid om de balans op te maken van de voortgang van dit essentiële project voor het herstel na de tsunami.

Kom luisteren naar Avocat.be, de Orde van Vlaamse Balies, de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders en de Federatie van Notarissen over digitale transformatie. U zult ook de verwachtingen van bedrijfsjuristen ontdekken, reageren op de gedachtewisselingen van de verschillende ronde tafels over de digitalisering van justitie, de uitdagingen van de automatisering, het digitale dossier maar ook op het gebied van compliance. Tot slot zult u, zoals elk jaar, actoren van de LT Summit zijn en gedurende de hele dag de digitale oplossingen van de verschillende actoren van de Legal Tech kunnen testen.

Op een ogenblik dat Covid het digitale landschap in België en in de wereld volledig heeft hertekend en een echte digitale elektroshock heeft veroorzaakt voor de juridische actoren, kom en profiteer van deze uitzonderlijke dag om u te informeren, uit te wisselen en te leren van alle getuigenissen en reflecties die deze referentiedag voor de digitalisering van justitie en alle juridische actoren in België zullen markeren.

 

Meer info en inschrijven

More news


13 september 2022

Een interview over de carriere van bedrijfsjuristen

Bedrijfsjurist, een beroep dat meer in de kijker moet komen.

Lees meer...

01 juli 2022

Cursus deontologie open voor inschrijving

Als bedrijfsjurist, bent u onderworpen aan de naleving van een professionele deontologische code,...

Lees meer...

31 mei 2022

Advocaat vs. bedrijfsjurist: meer dan één raakvlak?

Advocaat vs. bedrijfsjurist: meer dan één raakvlak?

Lees meer...

30 april 2022

Els Steen (IBJ) en Peter Callens (OVB) in gesprek

De belangen van bedrijfsjuristen en advocaten zijn vaak erg complementair.

Lees meer...

31 maart 2022

Legal Tech: help or hype?

What Legal Tech in 2022 can really do for company lawyers and companies

Lees meer...